A força de cançons

Dossier de l’espectacleA força de cançons

Lluís Serrahima escrivia l’any 1959 un article en titulat “Ens calen cançons d’ara” i aquest es considera l’inici del moviment de la Nova Cançó, un moviment que posteriorment va estar encapçalat pels setze jutges i per molts altres artistes que reivindicaven, amb les lletres de les cançons, respecte i llibertat per la cultura catalana. Nosaltres amb el nostre petit musical “A força de cançons” volem dir que segueixen faltant cançons d’ara, no perquè faltin cantautors sinó perquè en l’actualitat encara hi ha moltes coses per les que cal caminar i lluitar.

A força de cançons

 “ A força de cançons” és un espectacle musical per a tots els públics, que combina dansa, teatre i cançons catalanes de la Nova Cançó .La dramatúrgia de les cançons són la columna vertebral d’aquest espectacle, i tot gira entorn a d’aquests 13 temes musicals. L’acció teatral està al servei de les cançons i això fa que l’espectador assimili d’una manera més clara el significat d’aquestes. L’obra està plena de metàfores que fan clara al·lusió a la història recent del nostre país.

Jaume Sisa, LLuís Llach, Joan Manel Serrat, Xavier Elies, Ovidi Montllor, Pere Tàpias,Guillermina Mota, Núria Feliu, Quico Pi de la Serra…

Fotografies de l’espectacle